Bali is een Indonesische provincie en eiland ten oosten van Java en ten westen van Lombok. Er is genoeg te beleven in het noorden van Bali.

Op een kwartier afstand van de villa ligt de mooie badplaats Lovina, waar veel leuke restaurants, winkeltjes en terrassen zijn.

Op een half uur afstand ligt het Park Nasional waar u prachtige wandelroutes kunt maken onder begeleiding van een lokale gids. Ook kunt u het park in een jeep of op de mountain-bike bezichtigen.

Een tocht met de boot om dolfijnen van dichtbij te zien is altijd een geweldige ervaring. Vanaf uw eigen terras bij de villa kunt u ze zien spelen.

De stad van de kunstenaars op Bali is Ubud. De reis hier naartoe duurt ca. 2 uur.

De warme bronnen van Banjar zijn een aanrader en zijn op een afstand van ca. 15 minuten vanaf de Villa bereikbaar. De warm water bronnen bevinden zich midden in een tropisch regenwoud. Het uitzicht daar is magnifiek. U kunt in de bronnen zwemmen voor een paar dubbeltjes entree.

Op een afstand van ca. 900 meter liggen meerdere hotels, zoals het Zen Resort, waar u niet alleen een prachtig panorama heeft maar ook lekker kunt eten.

In Bedegul (ca. 1 uur rijden) kunt u door een van de mooiste tropische tuinen wandelen, een unieke ervaring.

Voor al uw excursies kunnen wij vervoer regelen in een auto met airco.
De huur van snorkel- en duik apparatuur kunnen wij voor u regelen. De wereld onderwater is een belevenis en zeker de moeite waard!

Tevens is het mogelijk om een vissersboot te huren. De kapitein brengt u naar de ontmoetingsplaats van de dolfijnen.

 

 

D-Reizen SGR iDeal Tickets.nl